Behandling af bryn

Behandling af bryn er naturligvis kun nødvendigt, hvis du føler det. Nogle mennesker har fra naturens side formede bryn der passer til deres ansigt. Andre ønsker hjælp til at forme brynene og ramme den eksakte farve, som passer til dem. Det er her, vi kommer ind i billedet. 
Vi tilbyder følgende bryn behandlinger:
✅ Bryn retning og farvning
✅ Bryn retning uden farve
✅ Henna brows
✅ Bryn laminering

Bryn retning og farvning

Få stylet den korrekte form til dine bryn og ansigt, rettet og farvet bryn. Holder i optil 2 uger på huden og optil 6 uger på hårene. 

Bryn retning uden farve

Vi retter med voks eller pincet – og farver dine bryn samt måler op og giver dig råd og vejledning til hvor du skal lade dem vokse ud.

Henna Brows

Henna Brows er en fantastisk måde at få smukke definerede øjenbryn på.

✅Det er for dig, som ønsker mere end blot farvning af dine bryn. Dette er brow styling! Dine øjenbryn rammer din ansigt ind og er et af de vigtigeste ansigtstræk.

✅Fordele:

⁃ Farven er naturlig.

⁃ Henna afbalancerer pH-niveau i hårbunden, hvilket forebygger hårtab.

⁃ Beroliger og fugter huden ved dine bryn.

⁃ Mindsker skæl, da det indeholder anti-bakterielle egenskaber.

⁃ Reparere beskadiget hår og hjælper med at genoprette den sure-alkalisk balance i hårbund.

⁃ Det plejer bryn ved at bygge et beskyttende lag og låser næringsstoffer og fugt.

⁃ Det er den sikreste og bedste måde at farve bryn, da den ikke indeholder kemikalier, ammoniak eller toksiner.

⁃ Farven vil holde fra 5 og op til 14 dage på huden, og på hårene i op til 6 uger.

Bryn laminering

Den behandling laminerer brynene fast i den eftertragtede opadgående form, der gør det lettere at opnå det fyldige brynlook, som undertegnede også selv gik og sukkede efter. Når hårene sidder i en opadgående retning, vil selv lyse bryn se mere markante ud.

Laminering af bryn fungerer lidt på samme måde som en permanent behandling af håret, eksempelvis permanente krøller. Her er håret også blevet manipuleret i en ny form ved hjælp af permanentvæske.

Når du får lamineret dine bryn, bruges også permanentvæske til at fastgøre øjenbrynene i en ny form, så du ikke selv behøver rede dem op.

Ligesom det er tilfældet med en permanent behandling af håret, er en laminering af bryn ikke noget, der varer evigt; Effekten holder op til 4 - 6 uger. Holdbarheden er individuel.