Vippe behandlinger

Øjenvipper minder meget om dit hår. Det falder ud når deres livscyklus slutter, så man har plads til nye øjenvipper. De er vigtige for både dit udseende, men også som beskyttelse for kroppen/øjen.

Øjenvipper falder ud hver eneste dag, og det er en helt normal proces. Hver dag mister vi to-tre øjenvipper.

Især kan vi mærke det, når vi er kommet til det, som vi kalder Spring shed/ Fall shed. Fælle-sæson! Når vi går fra vinter til forår og ligeledes fra sommer til efterår, oplever mange, at de fælder super meget i en kortere periode, både håret på hovedet men også vipperne får en tur! Hårvæksten påvirkes af det skiftende vejr, og derfor kan du trænge til en opfyldning lidt hurtigere (om ca. 2 uger). Hårene du taber erstattes af nye sunde hår, der er ingen grund til bekymring. Alle mennesker gennemgår dette hvert år, men man ligger sjældent mærke til det, hvis man ikke har lash extensions på.

Hos LR Beauty Studio kan du få flere vippe behandlinger:
  ✅ Single Lashes
  ✅ Volume Lashes
  ✅ Hollywood Volume
  ✅ Laminering + 3D filler

Single Lashes

Single Eyelash Extensions er den perfekte måde at opfylde drømmen om smukke lange og fyldige vipper.

Giver et naturligt resultat og indtrykket af en tykkere og længere vippe. Har man mange sunde vipper fra naturens side, vil det give et flot og naturligt resultat samt en god holdbarhed. Single lash anbefales ikke til tynde og skrøbelige vipper eller til dem, der ikke har ret tætte vipper, da holdbarheden vil lide under det.

Single Eyelash Extensions påsættes dine egne naturlige vipper 1 til 1. Det vil sige, at der påsættes 1 kunstig vippe pr. naturvippe. Single Lash Extensions er derfor fantastisk, hvis du ønsker et flot naturligt mascara look og selv har en fin mængde vipper ☺️

Du får drømme vipper med et super naturligt look, der både føles og ser ud som dine egne. Den eneste forskel er den perfekte længe og fylde.

Sig farvel til:

- Vippebukker

- Brug af mascara

- Besværlige kunstlige 'gør det selv vipper' 

- Kedelige små og lyse vipper 

Hos LR Beauty Studio laver vi ikke opfyldning af Single lashes. Det er et nyt sæt man får hver gang om ca. 4 uger, hvor de gamle extensions bliver fjernet af og nye sættes på. For vores kunder er fjernelse af de gamle med i prisen af et nyt sæt.

Volume Lashes

Der påsættes ved denne behandling 3-5 vipper pr. vippe, så selv hvis du ikke har ret mange vipper fra naturens side, vil du kunne få et flot og tæt look med langvarig holdbarhed.

Volume Eyelash Extensions betyder, at der påsættes et vifte af fine single lashes pr enkelt naturhår. Der påsættes håndlavede små vifter af 2-6 kunstige vippehår pr. naturlige vippe. Dette giver et smukt fyldigt resultat. Denne metode kan man bruge selvom du har lange naturlige vipper, eller korte fine naturlige vipper. 

✅ Vipperne man benytter ved Volume er ekstremt fine og tynde, hvilket betyder, at 2-6 Volume vippehår har samme vægt som én almindelig Single Lash. Dette er medvirkende til, at de naturlige vipper ikke overbelastes og ødelægges. Derudover omkredser Volume vipperne naturhåret, hvilket giver en noget optimeret holdbarhed

✅ Denne metode giver det fyldigste resultat af lash extensions, hvis man fra naturens hånd har sparsomt med vipper, eller skrøbelige vipper, vil denne metode også være at foretrække, da man kan skabe et tættere look end med de andre metoder.

Kendetegnende for volumevipperne er, at de giver et fyldigere og mere fluffy look.

Hollywood Volume 

Teknikken Hollywood Volume giver det mest fyldige og dramatiske look, hvor der påsættes 5-9 ultratynde vipper pr. naturlig vippe. Denne teknik egner sig dog ikke til meget korte eller skrøbelige vipper.

Lami Lashes + 3D Filler

Så kan det være en god idé at prøve en laminering + 3D filler

Hvad kan man opnå?
✅ op til 30% længe vipper
✅ op til 40% længere vipper
✅ større kurve på vipperne, som visuelt åbner øjet
✅ op til 8 ugers holdbarhed på farvning af vipperne, uden at skade dem
✅ opbygger og nærer vipperne med keratin, kollagen og vitaminer, hvilket giver et fantastisk resultat uden make-up.
Det anbefales at få lavet to behandlinger med en måneds mellemrum.

Øjenvippe laminering er en sikker procedure, der giver en fremragende mulighed for at have smukke, længe og mere voluminøse øjenvipper uden forlængelse med lang holdbarhed fra 6-8 uger. 

Lamination fylder øjenvipper med pigment, gør dem glatte, blanke, mørke og gendanner øjenvippestrukturen, fugter og nærer dem.

Lash laminering beskytter de naturlige vipper, giver energi, vitaminer og protein til at de kan gro hurtigere. 

Denne behandling er til dem, som har eller er:

➖lige øjenvipper

➖øjenvipper der vokser ned, når de øverste og nedre øjenvipper klæber til hinanden

➖lyse af natur øjenvipper

➖fine og lurvede øjenvipper

➖dem, der er allergiske over for lash extensions lim og er allergiske over for mascara

➖modstandere og ikke-elskede af øjenvippeforlængelser

➖dem, der kan lide at se naturlige ud, men spektakulære

➖hvem besluttede at tage en pause mellem øjenvippeforlængelser

➖hvem bruger eyelash curlers og curlers

➖kunder med øjenlågssygdom (trichiasis - når øjenvipper er indgroede)

➖for dem, der ikke ønsker at bruge en masse tid på make-up

➖for kunder med forskellige øjenvipper, for eksempel: i det ydre hjørne vokser øjenvipperne ned, og i midten og i det indre hjørne er der en god bøjning

➖til alle dem, der vil have smukke øjenvipper med en smuk krølle